Learn and play Spanish free

Learn and play Spanish free 2.4

Dit leuke en educatieve spel is een mobiele tutor voor zelfstudie woordenschat en fonetiek van elementair niveau.

Leren en spelen. Spaans - Educatief spel. Woorden op de onderwerpen in de foto's met de uitspraak.

Dit leuke en educatieve spel is een mobiele tutor voor zelfstudie woordenschat en fonetiek van elementair niveau. De woordenlijst speciaal geselecteerd uit verschillende thema's gebruikt in het dagelijks leven. Door de aanwezigheid van visuele en audio-begeleiding van de toepassing kunt u effectief om te leren correcte uitspraak en spelling.

Leren bestaat uit verschillende fases voor een betere beheersing van het materiaal:

• Training - het bestuderen van alfabet, zelfstandige naamwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, werkwoorden met transcriptie in de kaarten en geluid begeleiding.

• Testen en verificatie van geleerde woorden georganiseerd als leuk, makkelijk en begrijpelijk games:

1. Lezen en vereniging: de selectie van de juiste versie van het woord aan het beeld.

2. Visualisatie: selectie van een dynamisch bewegende beelden aan de lijst met woorden.

3. De test voor spelling: het schrijven van woorden en de spelling te controleren.

Eenvoudige interface, ondersteuning voor HD-tabletten, kleurrijke thematische foto's en kwalitatieve klinkende verbeteren luisteren en laat u zich richten op het materiaal dat is de sleutel van een goede en snelle assimilatie van informatie.

Hierdoor kunt u of uw kind in een interessante vorm verbreed uw woordenschat van vreemde woorden, dat is de basis voor kwalitatief hoogwaardige spraak en schrijven.

Volledige lijst van thematische groepen: groenten, fruit, wilde dieren, huisdieren, thuis, kleren, kleur, vervoer, lichaamsdelen, gerechten, huishoudelijke apparaten, voeding, speelgoed, school, natuur, insecten, getallen, geometrische vormen, muziekinstrumenten, sea ​​Life, gereedschap, sport, badkamer, reizen, infrastructuur, kantoor, andere.

Deze toepassing is niet alleen een snelle en gemakkelijke manier voor kinderen om te spreken en te schrijven te leren, maar ook het verbeteren van de kennis verworven in school of kleuterschool.

Het is een gratis applicatie. De betaalde versie zonder advertenties, bevat meer woorden en slaat de resultaten van de games.

Learn and play Spanish free

Download

Learn and play Spanish free 2.4